Triarii start "wij sparen energie"

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Wanneer iemand een huis koopt, is energiebesparing meestal niet de grootste zorg. Zonde, want als je op dat moment investeert in het energiezuinig maken van je huis, profiteer je maximaal. Bovendien wordt er vaak toch al verbouwd, dat maakt de koop van een huis het beste moment om tegelijkertijd dat huis energiezuinig te maken.

Omdat dit natuurlijke moment vaak ongemerkt voorbij gaat, heeft Triarii in samenwerking met Augustus Warmte wij sparen energie opgezet.

wij sparen energie

Dit werkt als volgt: een netwerk van makelaars biedt huizenkopers een energiescan aan, die door wij sparen energie wordt uitgevoerd. Deze wordt direct gevolgd door een offerte en een plan om nog voor de verhuizing alle energiebesparingsmaatregelen te nemen die met de klant zijn afgesproken.

De missie van wij sparen energie is te bereiken dat elke koper van een huis energiebesparingsmaatregelen treft voor de verhuizing. Eerst in Den Haag, vervolgens daarbuiten.

De eerste klanten zijn reeds benaderd en de website is paraat. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een energiescan? Bel 070 324 1152 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Website wij sparen energie

Voor meer informatie kunt ook ook rechtstreeks terecht bij Robert van der Lande of Gert-Jan van der Panne.

 

 

 


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...